Penny Market XXL Targoviste

Adresa:  Arsenalului, Nr. 20
Judet:  Dambovita
Localiatte:  Targoviste
Telefon:  
Fax:  
Email:  
X inchideAi gasit date eronate privind Penny Market XXL Targoviste? Semnaleaza acesata eroare si o vom verifica si remedia imediat.


Nume*
Email*
Mesaj*
Cod de securitate*
 
Campurile notate cu * sunt obligatorii
Sediul central PENNY MARKET XXL
Adresa:  Str. Busteni nr. 7, cod 077175
Judet:  Ilfov
Localiatte:  Stefanesti
Telefon:  0372-128983
Fax:  -
Email:  compliance@penny.ro
Despre PENNY MARKET XXL

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerţul alimentar de la înfiinţarea sa în anul 1927.

Grupul REWE a ajuns de la un comerciant local la un concern multinaţional aflat într-o continuă dezvoltare şi perfecţionare. Concernul se adaptează mereu cerinţelor pieţelor internaţionale şi este mereu cu un pas în faţă, îmbinând astfel tradiţia şi experienţa de 80 de ani cu gândirea orientată spre viitor.

La ora actuală grupul REWE este reprezentat în peste 14 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 44 miliarde de EURO şi un număr total de angajaţi de peste 270.000.

În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar, REWE este activ la nivel european atât în domeniul turismului cât şi cel al comerţului cu articole de tip Do-it-Yourself.

Grupul REWE este prezent în România prin lanţurile de magazine Billa, Penny Market XXL şi Penny Market.

Pe piaţa românească conceptul Penny Market a fost introdus cu succes în anul 2005. În acest moment compania REWE detine 127 de magazine Penny Market în România, şi 6 magazine Penny Market XXL.

Magazinele Penny Market au o suprafaţă de 750 mp şi un sortiment de peste 1400 de articole (alimente de bază, conserve, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non food), orientat în totalitate către nevoile, dorinţele şi sugestiile clienţilor.

Tot timpul, pe lângă sortimentul de bază se vor găsi şi oferte promoţionale, în cantităţi limitate, venite în completarea sortimentului standard. Acestea vor fi valabile câte o săptămână, în concordanţă cu pliantul din perioada respectivă, distribuit gratuit în casele clienţilor.

Principiul Penny se bazează pe achiziţionarea de marfă din România, astfel încât ponderea principală a articolelor oferite spre vânzare să fie de provenienţă autohtonă. În anumite cazuri se va apela şi la furnizori străini, pentru câteva categorii de articole care nu se produc în România şi al căror raport calitate – preţ se potriveşte cu cerinţele clienţilor autohtoni.
Articole care fac referire la PENNY MARKET XXL
In saptamana 10-16.10.2013 la Penny Market ai banane la pretul promotional de 3,85 lei/kg. [...]
Foto Oferta Zahar Margaritar la Penny Market in perioada 4-10 iulie 2013
Cumpara de la Penny Market Margaritar Zahar Cristal la pretul de numai 4.05 lei 1 kg. [...]


Mergi la inceputul descrierii:
Penny Market XXL Targoviste .
Linkuri rapide
Date eronate? Semnaleaza!
Link-uri utile:
hypermarketuri inscrise in Hypermarketuri Romania